<u>Draft AGENDA RCCE Training – Amman, JORDAN</u>

DAY 1 – Tuesday November 2 nd , 2021					
Time	Session	Session Tools	Session Lead	Notes	
08:30 - 09:00	Registration / Coffee / Good morning				
09:00 – 10:00	 Welcome and introductions Official speeches divided in 5 minutes /speaker (4 speakers - 20) Introduction to the meeting (5- 10 min) Introduction of the participants (15 minutes) Introduction to the training (15 minutes): 	- Ppt of agenda - Level 1, 2 & 3 evaluations		60 mins	
Session 1 10:15 – 10:45	Plenary Session: Introduction to COVID Vaccine	Ppt slidesSound System for videoInternet connection for video	Lead : Alaa' Co-Lead:	30 mins	
10:45 – 11:15	Coffee Break				
Session 2 11:15 – 12:00	Plenary Session: Introduction to RCCE in the context of COVID-19 response and vaccine roll out	 - Ppt slides - Sound System for video - Internet connection for video 	Lead: Peggy Co Lead:	45 mins	
Session 3 12:00 – 13:30	Introductory \Peer Coaching Session	 - Ppt slides - Four One-pager sheets (1 unique copy for each volunteer facilitator for four Peer Coaching groups) - Four areas of training room where small groups can gather. 	Lead: Co Lead: Observer:	90 mins	
13:30 – 14:30	Lunch				
Session 4 14:30 – 16:15	Communication Strategies	- Ppt - Chairs and a space at front of room	Lead: Co Lead:	105 mins	
16:15 – 17:15	Debrief facilitators and observers		Observer:		

<u>Draft AGENDA RCCE Training – Amman, JORDAN</u>

DAY 2 – Wednesday November 3rd, 2021						
Time	Session	Session Tools	Session Lead	Notes		
08:30 -9:00	Coffee / Good morning	Coffee / Good morning				
Session 5 09:00 – 10:45	Role plays – Community with Varying Levels of Vaccine Acceptance	- Ppt - 2 Flip charts - Markers - Blank A4 sheets	Lead: Co Lead: Observer:	105 mins		
10:45 – 11:15	Coffee Break					
Session 6 11:15 – 12:45	Peer Coaching Session on Norms &	- Ppt	Lead:	90 mins		
	perceptions	- Four One-pager sheets (1 unique copy for each volunteer facilitator for four	Co Lead:			
		Peer Coaching groups) - Four areas of training room where small groups can gather.	Observer:			
Session 7	Community Health Workers Staying Safe in the COVID-19 Pandemic (1st half)	- Ppt	Lead:	60 mins		
12:45 – 13:45		- Flip charts - Markers	Co Lead:			
		- Cello tape	Observer:			
13:45- 14:45	Lunch					
Session 8 14:45 – 15:45	Community Health Workers Staying Safe in the COVID-19 Pandemic (2 nd half)	- Ppt	Lead:	60 mins		
		- Flip charts - Markers	Co Lead:			
		- Cello tape	Observer:			
15:45 – 16:45	Debrief facilitators and observers					

<u>Draft AGENDA RCCE Training – Amman, JORDAN</u>

DAY 3 – Thursday November 4th, 2021				
Time	Session	Session Tools	Session Lead	Notes
08:30 -9:00	Coffee / Good morning			
Session 9 9:00 – 10:30 (includes additional 30 minutes for break during one of the planning rounds of the debate	Debate on Vaccine Uptake	 5 signs: Poster A – Pro / Poster B – Con / Poster C – Debate statement / Poster D - Yes (for team debating for COVID-19 vaccine) / Poster E – No (for team debating about concerns about COVID-19 vaccine) 'COVID-19 Vaccine Uptake Debate Guidelines' poster Tape Large countdown timer which all can see. You may also use an online stopwatch (http://www.online-stopwatch.com/countdown-timer/ /) from the computer projected through an LCD projector. 	Lead: Co Lead: Observer:	90 mins
10:30 - 11:00	Coffee Break			
Session 10 11:00 - 12:30	Role plays – infrastructural barriers	- Ppt - 2 Flip charts - Markers - Blank A4 sheets	Lead: Co Lead: Observer:	90 mins
Session 11 12:30 – 13:45	Vaccinate Me Game	One game kit for every four players: - One set of Player Directions - One Vaccinate Me Game Board - One 6-sided COVID paper Die - Player pawns / stones/ coins - One bank statement sheet per group - One set of game cards	Lead: Co Lead: Observer:	75 mins
13:45- 14:45	Lunch			,
Session 12 14:45 – 15:45	M&E and Way Forward	-	Lead: Co Lead:	60 mins

Session 13	Evaluation	 Level 1 and Level 2 evaluations 	Peggy	30 mins
15:45 – 16:15				
16:15-17:00	Closing Ceremony/ Certificate			
17:00 – 17:45	Debrief facilitators and observers			